USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ще у двох районах на Волині дозволили збирати гриби та ягоди у визначених лісах

20 Червня 2022 16:42
Сьогодні під час засідання Ради оборони області ще раз обговорили з військовими можливість для місцевого населення Камінь-Каширського та Ковельського районів відвідувати лісові масиви для збору дикоросів.

Про це інформує голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, за проханням військовим у цих районах діє заборона на відвідування лісів.

Два тижні тому це питання вже розглядали і вирішили визначити лісові масиви лише у Луцькому та Володимир-Волинському районах, у яких можливий збір ягід та грибів.

Читати ще: Без ягід і дичини: цьогоріч на Волині ягідний сезон та полювання не відкриватимуть

«Сьогодні ж спільно із керівництвом районних військових адміністрацій знову порушили це питання. Так, детально обговоривши усі обмеження з військовими, було вирішено дозволити місцевому населенню у Камінь-Каширському та Ковельському районах збір дикоросів у визначених лісових масивах.

Для цього, районним військовим адміністраціям доручено узгодити і визначити із військовим командуванням ліси, де можна буде збирати гриби та ягоди», – йдеться у повідомленні.

Про ці місця проінформує місцева влада, якій необхідно провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед людей про обмеження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus