USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Карпенка-Карого у Луцьку – ДТП з потерпілими

26 Лютого 2019 21:39
Сьогодні у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого сталася ДТП. Автівка зачепила жінку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Біля гаражного кооперативу «Автомобіліст-2» жінка, будучи в стані алкоголного сп’яніння, перебігала проїжджу частину у невстановленому місці.

Рухаючись по вулиці Карпенка-Карого в напрямку вулиці Рівненської водій Renault Megane не встиг вчасно зреагувати, так як справа від нього рухався бус. Тому автівка зачепила жінку, яка зненацька вибігла на проїжджу частину.

На місці автопригоди працювала бригада екстреної медичної допомоги, але жінка від госпіталізації відмовилась. Вона повідомила, що тілесних ушкоджень їй не завдано, почуває себе добре.

Претензій до водія не має.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 27 Лютого 2019 11:11
Вона претензій до водія немає, а водій до неї теж? Очк* залізне, пігулки попити після цього не треба, навіть якщо машина не була подряпана?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus