USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Хмельниччині працівника військкомату спіймали на хабарі у 4500 доларів

14 Серпня 2023 16:29
За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру посадовцю територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом зловживання впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний отримав від військовозобов’язаного 4500 доларів США. За ці кошти військовослужбовець обіцяв здійснити вплив на військово-лікарську комісію та інших уповноважених осіб щодо визнання його непридатним до військової служби та подальшого встановлення групи інвалідності.

Як наслідок, особа із встановленим діагнозом не підлягатиме призову на службу та під час мобілізації зможе виїхати за кордон.

Правоохоронці затримали підозрюваного в Хмельницькому у порядку ст.208 КПК України під час отримання коштів.

Читати ще: «Звільняємо всіх обласних воєнкомів», – Зеленський

Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 214 тис грн застави, а також відсторонено від посади.

Встановлюється причетність до вчиненого інших осіб.

Досудове розслідування ГУ Нацполіції в Хмельницькій області, оперативний супровід – УСР в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України та Управління СБУ в Хмельницькій області.

Нагадаємо, після скандалу з одеським військкомом Євгеном Борисовим, в якого знайшли дороге майно, куплене під час воєнного стану, в Україні розпочалися перевірки територільних центрів комплектування (військкоматів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 14 Серпня 2023 16:46
Ну а що, - нормально... А простих людей називають ухилянтами і звинувачують, що мало донатять. Ш***хі продажні...
ще не зовсім свідоми Показати IP 14 Серпня 2023 19:29
А скільки правоохоронних органів біля одного хабарника

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus