USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Хмельниччині та Полтавщині пролунали вибухи: подробиці атаки окупантів

2 Квітня 2022 21:29
По Хмельниччині та Полтавщині ворог наніс ракетний удар.

Як пише УНІАН, у місті Шепетівка Хмельницької області внаслідок ракетного удару ворога пролунали вибухи.

«Місто Шепетівка на Хмельниччині під обстрілом. Місцеві мешканці повідомляють про гучні вибухи. Розпочалась пожежа. Чекаємо на уточнену інформацію», – наголошується в Telegram-каналі «Енергоатому».

Голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій у Telegram звернувся до жителів району, закликавши зберігати спокій та залишатися вдома.

«Прошу, утримайтеся від фото і відео в соцмережах, телеграм-каналах», – зазначив він.
Пізніше Гамалій повідомив, що російська армія обстріляла промисловий об’єкт у Шепетівці. На об’єкті було 15 людей. За попередньою інформацією, постраждалих немає.
2 квітня обстріляли місто Миргород, що на Полтавщині. Унаслідок ракетного удару пошкоджені злітна смуга та інфраструктура аеродрому.

Про це голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін повідомив у Телеграмі.

«Силами й засобами протиповітряної оборони Збройних сил України вдалося знищити декілька ворожих крилатих ракет. Однак унаслідок обстрілу пошкоджені злітна смуга, інфраструктура аеродрому та сталося загоряння складу паливно-мастильних матеріалів», – зазначив очільник ОВА.

За його інформацією, на уражених об’єктах наразі працюють особовий склад частини та рятувальні служби, які ліквідовують наслідки обстрілу та пожежі, а також представники Національної поліції.

Кількість постраждалих встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus