USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На кордоні з Польщею – черги охочих безкоштовно оформити авто

19 Квітня 2022 00:29
На кордоні з Польщею з’явилися черги в пунктах пропуску через велику кількість охочих скористатися безмитним ввезенням автомобілів.

Про це повідомила Державна митна служба у понеділок.

«У зв’язку зі збільшенням кількості охочих скористатися митними спрощеннями при оформленні транспортних засобів на кордоні з Польщею, зокрема перед пунктами Шегині – Медика, Краковець – Корчова, Рава-Руська – Хребенне на в’їзд в Україну, створюються великі черги», – йдеться в повідомленні.

Митниця закликала громадян скористатися пунктами пропуску Угринів – Долгобичув, Грушів – Будомеж, Смільник – Кросьценко, а згодом оформити документи на авто на внутрішніх митних постах.

Як відомо, в Україні розмитнення авто тимчасово стало безкоштовним. Пільги діятимуть під час воєнного стану. Обмежень на кількість ввезених машин і за кількістю перепродажу немає.

Нагадаємо, 11 квітня на Волині оформили перше в Україні авто, власник якого скористався пільгами щодо звільнення від сплати ввізного мита, ПДВ та акцизу. Станом на 18 квітня у зоні діяльності Волинської митниці правом на ввезення транспортних засобів без сплати митних платежів скористалися вже 1 386 громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ABC Показати IP 19 Квітня 2022 01:03
Ото вже наші деякі "волонтери" рубануть капустоньки.
1234 Показати IP 19 Квітня 2022 07:06
Правильно. В одних війна, а в перекупів бізнес. За іржаву бляшанку готові мати рідну продати.
Кому Показати IP 19 Квітня 2022 08:52
Війна,а кому гроші лопатою...Одні гинуть на війні,а інші купують дешево машини,щоб потім продати втричі дорожче тим,хто виживе після війни.Так не повинно бути в державі Україна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus