USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На кордоні з Росією - «дірка» для переправки бойовиків

24 Червня 2014 11:00
Державна прикордонна служба України заявляє про відсутність контролю з боку України над прикордонним пунктом "Ізварине" в Луганській області на кордоні з Росією. Про це повідомив начальник прес-служби Держприкордонслужби України Олег Слободян, - повідомляє УНН з посиланням на Дзеркало тижня.

"Ні, немає контролю", - заявив Слободян. При цьому, коментуючи інформацію в ЗМІ про те, що даний прикордонний пункт було обстріляно і захоплено бойовиками цієї ночі, начальник прес-служби Держприкордонслужби України зазначив: "Ні, це витягли стару інформацію. Його було обстріляно ще 21 числа".

Нагадаємо, 23 червня о 12:00 представник інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Володимир Чеповий заявив, що "український кордон на замку".

Згодом повідомлялося, що прикордонний пункт "Ізварине" обстріляли терористи, а прикордонники покинули прикордонний перехід.

Також нагадаємо, 20 червня Президент України Петро Порошенко віддав наказ про припинення вогню на тиждень усіма силовими підрозділами, які беруть участь у спецоперації на сході України. Наказ про припинення вогню триватиме з 22:00 20 червня до 10:00 27 червня.

Координатор групи "ІО" Д.Тимчук зазначив, що, незважаючи на обіцянку виконувати умови перемир'я на Донбасі, терористи продовжують зривати мирний процес врегулювання ситуації.

Як повідомлялося, за результатами переговорів на сході України, бойовики зобов’язалися припинити вогонь зі свого боку до 27 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пан Показати IP 24 Червня 2014 11:44
Да границы, как таковой, нет.
Дончанин Показати IP 24 Червня 2014 11:46
Когда они уже будут говорить одно и то же? Ведь Парубий утверждает что граница перекрыта.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus