USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На косіння газонів і стрижку кущів у Луцьку витратять 2,4 млн

31 Березня 2020 08:15
На послуги з косіння газонів, стрижки кущів, вирізування самонасіву цього року в Луцьку спрямують до 2,4 мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 8 квітня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 9 квітня.

Очікувана вартість пропозиції становить 2,365 мільйона гривень.

Йдеться про наступні роботи:

- викошування газонів мотозасобами та згрібання трави на загальній площі 978 844 кв. м. Середня висота травостотою на газонах після їх скошування має становити 5 см;

- формувальна стрижка живих огорож за заданою формою з землі загальною площею 43 190 кв. м;

- видалення самонасіву і порослі кущів м’яколистяних порід дерево-чагарникової рослинності та їх збирання на площі 1000 кв. м.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів, а також чітке дотримання природоохоронного законодавства, техніки безпеки та охорони праці.

Перераховані вище послуги мають надаватися в Луцьку до кінця поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 31 Березня 2020 08:39
Може, краще б на медицину дали кошти? Ми ходимо нестрижені, то і трава з кущами почекали б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus