USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Скільки в Луцьку витратять на косіння газонів і стрижку кущів

16 Квітня 2023 23:02
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на послуги з косіння газонів та стрижки кущів на території громади.

Торги відбулися на сайті державних закупівель.

Очікувана вартість робіт становить 3,82 мільйона гривень.

Відповідно до технічної специфікації, ідеться про послуги з косіння газонів мотозасобами та згрібання трави на загальній площі 1 135 455 м кв., формувальну стрижку живих огорож за заданою формою з землі загальною площею 26 365 м кв., видалення самонасіву і порослі кущів твердолистяних порід дерево-чагарникової рослинності на площі 1000 м кв.

Серед вимог – чітке дотримання правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, природоохоронного законодавства, техніки безпеки та охорони праці.

Середня висота травостотою на газонах після їх скошування має становити до 5 см.

Перераховані роботи на території Луцької громади виконуватимуть до 15 серпня 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Квітня 2023 12:15
Де конкретно це косіння газонів та стрижки кущів буде відбуватись, на яких вулицях міста? Адже в щомісячну плату мешканцям міста включені послуги на утримання будинку та ПРИБУДИНКОВОЇ ТЕРРИТОРІЇ, тобто ОСББ/ЖЕК у складі послуги стягують плату за косіння газонів та стрижки! Якщо косіння газонів та стрижки буде відбуватись за кошти Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради, навіщо мешканці громади будуть ще раз платити за ту саму послугу?
Анінім до Анонім Показати IP 18 Квітня 2023 11:22
Чув дзвін, а не знаєш де він? запитай у свого голови ОСББ по куди косите і по куди прибираєте. Будинки то будинки, а вулиці то вулиці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus