USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Ковельщині перенесли авіаційні навчання через негоду

1 Лютого 2019 07:00
На Ковельщині військові проводять навчання авіації.

Про це повідомляється на сайті Ковельської районної ради.

На території авіаційного полігону (військова частина А1547) села Поворськ Ковельського району практичні навчання авіації із застосуванням авіаційних засобів ураження (бомбометання, пуски ракет) вдень та вночі, які були заплановані на 28-30 січня у зв’язку з погодними умовами перенесли на 31 січня – 5 лютого.

Оскільки територія авіаційного полігону складає близько 25 тис. гектарів і розміщений в межах 3-х районів Волинської області (Ковельський, Камінь-Каширський, Маневицький) є небезпека для цивільного населення потрапити в зону дії ураження вибухових речовин.

З метою недопущення загибелі та травмування людей командування полігону повідомляє, що в’їзд на його територію категорично забороняється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 незнаменита Показати IP 1 Лютого 2019 07:25
Ото да ,ото армія ,ото генштаб, якась комфортабельна армыя стала.Тож дощ,сніг,і ветер в лицо чисто армейская погода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus