USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На ковельській автостанції незаконно беруть гроші за багаж, - контролер

18 Липня 2017 15:42
Працівники АС «Ковель» незаконно стягують з пасажирів автобусів додаткові кошти за багаж, мотивуючи свої дії розпорядженнями договорів і вимогами керівництва.

Про це Інформаційному агентству «Волинські новини» розповіла Світлана Остимчук, контролер автобусу, який курсує за маршрутом Камінь-Каширський – Ковель – санаторій «Лісова пісня».

«Ковельська автостанція – це просто жах. Що ті працівники тільки не роблять, навіть самі пробивають квитки в касі, а потім висувають претензії перевізнику щодо повернення коштів, обґрунтовуючи це тим, що пасажири здали ці квиточки. Отакі комедії», – ділиться жінка.

Останній випадок, який вкрай обурив пані Світлину, стався 17 липня. Контролер розказала, що того дня двоє пасажирів заходили до автобусу на автостанції в Ковелі уже з попередньо придбаними в касі квитками до «Лісової пісні». Однак на платформі до них підійшла посадковий контролер Людмила із вимогою оплатити на місці вартість перевезення багажу (по 10 гривень із кожного). Натомість видала пасажирам відразу три чеки на загальну суму 18 гривень за зберігання багажу в камері схову автостанції за дві години. Решти пасажири так і не отримали.
На прохання водія автобусу прокоментувати свої дії, контролер відповіла, що це буцімто вказівка керівництва і додала: «Так, я взяла гроші, а ви везтимете багаж».

«Цей маршрут у нас сезонний – на три місяці. І ми ніколи не беремо плату за багаж, адже у багажному відділенні вдосталь місця. У нас ніколи не виникали питання через багажні квитки для пасажирів», – відзначила Світлана Остимчук. Та підкреслила, що посадковий контролер взагалі не має повноважень стягувати будь-які оплати з пасажирів, тим більше, що за багаж відповідає саме перевізник.

Світлана Усєєва, яка на момент відпустки директора АС виконує повноваження керівника, відмовилася коментувати ситуацію, мовляв, їй потрібний час для того, аби все з'ясувати. Та попросила перетелефонувати їй пізніше. Коли ж журналісти ІА Волинські Новини згодом знову зателефонували пані Світлані, то на дзвінок вже ніхто не відповів.

Інформаційне агентство Волинські Новини наголошує, що готове опублікувати коментар іншої сторони, як тільки керівництва автостанції його надасть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
? Показати IP 18 Липня 2017 16:33
Перевізники скоро вимагатимуть щоб люди купували квитки та ходили пішки,тільки тоді їм буде рентабельно.Коли вже в області буде порядок з перевізниками?
00 Показати IP 18 Липня 2017 17:34
читай уважно перевізники тут не при ділах контролер автостанції взяли плату за багаж аперевізники взагалі не беруть за багаж хоча мали б брати по закону
до ... Показати IP 18 Липня 2017 19:05
буде порядок як ти вкупиш автобуси і покажеш як це робити
обхс Показати IP 19 Липня 2017 11:21
э для нашоъ служби робота з аферистами незаконно взяли гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus