USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На КП «Ласка» скоїли збройний напад

18 Березня 2015 10:46
На територію КП «Ласка» скоїли напад озброєні люди, які побили, зв’язали сторожа і намагалися викрасти автомобіль.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому 18 березня.

Директор підприємства Дана Новарчук повідомила, що на підприємство невідомі скоїли напад. Інцидент відбувся в ніч з 13 на 14 березня. Нападники на підприємство завітали двічі за ніч.

Як розповіла Дана Новарчук, нападники були озброєні. Першого разу сторожа просто побили, а другого – його зв’язали і намагалися викрасти автомобіль ВАЗ. Однак акумулятор автівки був розряджений, відтак, викрасти авто не вдалося. Натомість нападники розтрощили операційну, забрали планшет і помпову рушницю, якою усипляли собак.

Нині триває розслідування інциденту працівниками міліції. Здійснені слідчі дії, зняті відбитки пальців, опитані свідки.

Після інциденту підприємство уклало договір з приватно охоронною фірмою за свої гроші і проситиме у міськради 30 тисяч гривень на відеоспостереження.

До слова, днями КП «Ласка» мала отримати кошти на обладнання від міжнародного фонду. Але, зважаючи на ситуацію з безпекою, це поки що відтермінували.

Крім того, якщо збудують бетонний паркан, на ніч зможуть випускати собак агресивних порід, які сидять у вольєрах, аби вони охороняли територію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
гавгав Показати IP 18 Березня 2015 10:47
Да то Климчук зі своєю "самозабороною" 100%!!!
лучанин Показати IP 18 Березня 2015 10:52
"завтілати" что єто за слово? Если нападавших не поймают, значит явно тут что то не чисто
хах Показати IP 18 Березня 2015 11:41
Точно, це климчук, чучало горохівське
Наталка Показати IP 18 Березня 2015 11:42
Це справа рук донецьких переселенців, поки їх не було так не грабували в Луцьку. Нехай правоохоронні органи перевіряють кожну сім'ю, яка приїхала з Донбасу. Але нажаль вони не хочуть реєструватись, по відомим причинам...
бетонна огорожа, від Показати IP 18 Березня 2015 11:48
я думаю все підлаштовано, щоб вибити додаткові гроші на обладнання.... шо там красти, лише собак чи сторожапяного?
йося моргенштерн до бетонна огорожа, від Показати IP 18 Березня 2015 13:43
100%!!! А ще краще нехай дана виб"є гроші, щоб на кожну собаку поставити GPRS!
йося моргенштерн до йося моргенштерн Показати IP 18 Березня 2015 13:45
...зняті відбитки пальців, опитані свідки... Собаки чи що???
правда Показати IP 18 Березня 2015 11:57
Це та нечисть донецька, вони і організації грабують і будинки, де живуть люди, даже нападають на перехожих. В міліції кажуть, що 60% пограбувань - це донецькі. Наші люди їх жаліють і приймають, а вони воювати не йдуть, тільки тут граблять, обзивають нас бандерами, щей вбивати будуть.
ни до правда Показати IP 18 Березня 2015 12:05
ник постав брехун
3333 Показати IP 18 Березня 2015 21:09
А який мотив "збройного нападу" ? А мотив може бути лише один - отримати кошти для облаштування паркану який зі слів директорши коштуватиме як мінімум пів мільйона гривень, плюс захочуть освітлення території її облаштування і т.д., а це ще додаткові і мабуть не менші суми, а потім витрати на утримання всього цього. Цікаво чи враховувались майбутні можливі ризики при створенні в людномі місці даного притулку, і хіба випадково в минулому році зі сторони ЄС не виділялись для нього кошти? Тому грабують не "донецькі", грабують наші - Романюки-Григоренки-Новарчуки та їм подібні. Міських коштів мало то вирішили ще обласний бюджет помутити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus