USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Кубі арештували найманців, які вербували людей на війну з Україною

8 Вересня 2023 10:19
Куба заявила про арешт 17 людей, пов’язаних зі злочинною мережею, що вербувала кубинців до російської армії.

Учасникам мережі загрожує довічне ув’язнення, страта або до 30 років тюрми, пише Reuters. Усе залежить від тяжкості й характеру скоєних злочинів.

«Кубинська влада повідомила про розкриття мережі, учасники якої вербували кубинських громадян на війну проти України», – йдеться у повідомленні.

МВС Куби минулого тижня заявили, що працюють над нейтралізацією та ліквідацією групи.

«У результаті проведеного розслідування на даний момент заарештовано 17 осіб, зокрема організатора цієї діяльності», – цитує агентство полковника МВС Сезара Родрігеса.

Він не назвав імен заарештованих, але зазначив, що лідер групи спирався на двох осіб, які мешкають на острові, аби вербувати кубинців для участі у бойових діях.

«Статті, за якими проходять обвинувачені, включають торгівлю людьми та ворожі дії проти іноземної держави», – заявив прокурор Хосе Луїс Рейєс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 8 Вересня 2023 11:25
Чому в Україні не має таких законів??? Можливо не було б цієї кривавої війни, якщо б кацапська мерзота знала б про таке покарання!!!!
777 до 123 Показати IP 8 Вересня 2023 12:46
Да тому. что это все пи.....жь. Кубинцев вербовать не надо даже...
F16 Показати IP 8 Вересня 2023 14:13
Щось вас не зрозумiеш:це добровольцi як здохший колумбiець?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus