USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

На Київщині сотні праворадикалів прийшли у ромський табір, сталися сутички. Відео

17 Жовтня 2021 21:31
Сотні членів праворадикальних угрупувань прийшли у ромський табір в Ірпені під вигуки «Смерть наркоторговцям». Причиною став нещодавній напад на ветерана АТО.

Про це повідомляє 24 канал.

Поліція на місці намагалася зробити все можливе, щоб уникнути сутичок. Однак між праворадикалами та ромами сталася штовханина.

На своїй сторінці у Фейсбуці Андрій Медведко повідомив, що в Ірпені двоє ромів побили ветерана АТО. Чоловік заявив, що причини конфлікту не було. Нападники нібито просто так розважилися. Крім того, Медведко заявив, що хлопці були начебто під дією наркотиків.
Хлопців, які побили ветерана затримали правоохоронці. Однак, за словами Медведка, їх одразу ж відпустили, бо один із затриманих є затриманих є сином барона. Через це чоловік закликав 17 жовтня зібратися в центрі міста. Пізніше допис заблокували.

У таборі сталася штовханина

Колона праворадикалів з центру міста вирушила до табору. У Національній поліції заявили, що робитимуть все для уникнення сутичок. Попри те, у таборі виникла штовханина між ромами та праворадикалами.
Конфлікт не вщух. Праворадикали почали штурмувати будинки ромів у таборі.Нагадаємо, у Торчині Луцького району роми побили ветерана АТО, який зробив їм зауваження. Опісля цього нападники вибачалися на колінах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Прокурор Показати IP 18 Жовтня 2021 08:29
Їх всеодно не посадять.. Хай живе самий гуманний суд!!
Маруся Звіробій Показати IP 18 Жовтня 2021 11:14
Зараз євродепутати "висловлять стурбованість", белінгкет наваяє розслідування, що в Україні "процвітає фашизм" а всякі НВ і УП терміново повикатують статті, що роми хороші, милі люди а всі претензії до них це просто стереотипи темних забитих людей.
Анна Показати IP 18 Жовтня 2021 11:52
Это уже полный беспредел, грабят, воруют, продают наркоту, уже и руки распускают, ВОН всех выселить, особенно из крупных городов. Это уже второй случай, и кого наших ребят с АТО, которые на войне защищают свою Украину, а это живут, жируют, мы от них уже натерпелись, гнать всех и наказывать тех кто их крышует, поддерживает
Дмитро до Анна Показати IP 19 Жовтня 2021 19:46
Когда разнесут эти гадюшники вместе с крышующими мусорами,только тогда и будут какие-то сдвиги!! А так менты прекрасно получают откаты и довольствие с этих точек!!! Наркота продаётся ОТКРЫТО и не прикрываясь!!! Торговля Круглосуточная!!! Первых мусоров нужно трусить! Не там АТО,далеко не там проводится!!!
віктор Показати IP 19 Жовтня 2021 13:45
Це є робота правоохорнних підрозділів. Ніхто І ніколи не давав права всякім радикалам чинити безпрєдєл. Якщо вам щось не подобається, вимагайте виконувати свої обов"язки у поліції. Активістів, тобто терористів теж треба садити, не залежно, чи то є учасник ато, чи герой. Якщо цього не буде, буде отвєтка (і можливо в рази жорстокіша). А це вже громадянська війна. Заставте працювати державу. Бо буде пізно.
123 Показати IP 19 Жовтня 2021 13:48
і на Волині в цей момент така сама ситуація. Співпадіння?? що там з опалювальним сезоном, зєля???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus