USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Київському майдані не буде гарячої води через аварію

17 Липня 2019 12:39
Лучани, що мешкають у районі Київського майдану можуть поки що не очікувати на відновлення постачання гарячої води у зв’язку з аварією.

Про це під час комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 17 липня, розповів тимчасовий виконувач повноважень директора «Луцьктепла» Іван Скорупський.

Так, депутат Микола Дендіберін поцікавився у очільника підприємства, коли ж подадуть гарячу воду до будинків, що на Київському майдані.

«Людям, що мешкають у районі Київського майдану, обіцяли до 16 числа подати гарячу воду. Ви не могли б посприяти у цьому? І, взагалі, коли на Київський майдан планують подати гарячу воду?» – запитав обранець громади у доповідача.

На це Іван Скорупський відповів, що у цьому районі міста стався прорив ліній тепломереж, тому наразі там проводять аварійні роботи.

«На жаль системи настільки зношені, що ми не можемо забезпечити безаварійне постачання гарячої води. Є прорив від котельні, що надає послуги з вироблення теплоенергії на вулиці Задворецькій. На цьому проміжку є аварійна ситуація, над якою працюємо. Але у нас немає навіть екскаватора. Тому коли відновлять постачання гарячої води, точно сказати не можу», – відповів Ігор Скорупський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 17 Липня 2019 12:46
То чого казати що їдуть роботи як що роботи навіть не розпочати то чого чекаємо зими? Немає екскаватора то до керувалися просто немає слів. Так я зрозуміла що воду горячу можно і не чекати який бордак просто жах.
Виборець Показати IP 17 Липня 2019 12:48
Ефективністі їхньої роботи буде дано оцінку у неділю !
К'М Показати IP 24 Липня 2019 14:12
А де вони були 2 тижні профілактики? Чому помітили, що прорив, лише коли треба включати воду? За що комунальники мають зп?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus