USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На латання доріг і дворів у Ковелі витратять майже 17 млн

2 Березня 2020 18:32
На поточний ремонт доріг і прибудинкових територій цього року в Ковелі планують спрямувати майже 17 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 25 березня, а аукціон заплановано на 30 квітня.

Очікувана вартість пропозиції становить 16,7 мільйона гривень.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, а також документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.

Мова йде про такі роботи: ліквідація вибоїн, усунення осідань, напливів, зсувів та інших деформацій і руйнувань, відновлення поверхні покриттів, залив тріщин на асфальтобетонних покриттях, забезпечення споживчої якості доріг і прибудинкових територій, ремонт тротуарів, нанесення горизонтальної розмітки.

Поточні ремонти доріг і ремонтів у Ковелі проводитимуть із 1 квітня до кінця року. Гарантійний термін на виконані роботи складатиме один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
спостерігач Показати IP 2 Березня 2020 20:09
з цих грошей 20% вкрадуть, ще 40 % використають там, де немає потреби. Така практика в Ковелі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus