USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

На Любешівщині партійні квитки отримали 39 укропівців

24 Грудня 2017 23:39
Народний депутат України від УКРОПу Ірина Констанкевич провела зустріч із активістами політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», вручила подяки та партійні квитки, інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

Із партійцями народний депутат обговорила майбутнє політичної сили та підбила підсумки минулих виборів в об’єднаних територіальних громадах, які відбулися 29 жовтня цього року.

«УКРОП – молода партія, яка показує чудові результати. На минулих виборах в ОТГ наша політична сила в п’ятірці партій-переможців, – розповідає народний депутат. – Багато політичних аналітиків говорять про те, що в «УКРОПа» є шанс подолати виборчий бар’єр на майбутніх парламентських виборах».

Крім того, народний депутат відзначила іменними подяками десятьох найактивніших партійців. Грамотою Верховної ради України комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Ірина Констанкевич нагородила голову Любешівської районної організації УКРОПу Миколу Никончука. З рук Ірини Мирославівни
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus