USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Любомльщині у хаті під ліжком знайшли людські кістки

23 Серпня 2017 15:50
Людські кістки знайшли під ліжком в помешканні у селі Коцюри Любомльського району. Про це повідомляє Район.Любомль.

За інформацією видання, у будинку, де знайшли рештки, жив одинокий чоловік, раз у тиждень його навідувала дочка. 5 років тому чоловік зник безвісти.

Проте у понеділок, 20 серпня, село облетіла шокуюча новина: у хаті Івана Антонюка під ліжком знайшли труп.

«Іван зник десь перед Днем Перемоги ще у 2012 році. Про його зникнення заявила дочка, яка щотижня приносила їсти. Якось батька не було вдома, жінка залишила харчі і пішла. Приїхавши наступного разу, побачила, що їжу ніхто не брав. Забила на сполох. Разом із односельчанами зайшла у хату, але господаря там не було, на столі лежали документи та мобільний телефон. Викликала міліцію. Розпочали пошуки, але вони виявилися безрезультатними», – розповіла жителька Коцюрів.

Односельчани кажуть, що три роки тому у Висоцьку в річці Неретва місцеві рибалки виявили труп. Всі й подумали, що то, мабуть, зниклий чоловік.

«У понеділок дочка прибирала у хаті і під ліжком, на якому спав батько, знайшла щось загорнуте. Розгорнула, а там кістки», – додають очевидців.

Як повідомив т. в. о. начальника Любомльського відділу поліції Віталій Мархальчук, порушено кримінальне провадження, відомості внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань. Тіло було направлено на судово-медичну експертизу. Ведеться слідство.

До речі, як стало відомо, суд ще раніше визнав безвісти зниклого Івана Антонюка померлим. А односельчани зауважили, що покійний дуже зловживав алкоголем, ймовірно, від цього й помер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 23 Серпня 2017 16:33
ідеальне вбивство
121 до Кіндрат Панасович Показати IP 23 Серпня 2017 17:59
підозрюваний Зелений Змій!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus