USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Любомльщині у власному будинку згорів багатодітний батько

21 Квітня 2017 19:00
Батько 5-ти дітей вночі 21-го квітня згорів у власному будинку в селі Заозерне, що на Любомльщині, пише КОРДОН.

Житловий будинок зайнявся вночі. Господиня дому прокинулась від задимлення в приміщенні. Насамперед кинулась виводити п’ятьох дітей з оселі. До кімнати, де перебував її чоловік, вогонь встиг перекрити всі шляхи доступу.

Рятувальники, оперативно прибувши на місце події, виявили обгоріле тіло вже неживого господаря (1973 р.н.), полум’я швидко поглинуло будівлю. Вогнеборці 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Любомля та команда місцевої пожежної охорони смт Головне локалізували й ліквідували пожежу.

Ймовірно, причиною загоряння стало коротке замикання електропроводки.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Любомльського відділу поліції.

“Наразі правоохоронці встановлюють обставини. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 270 ККУ (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки)”, – зазначив начальник місцевого відділу поліції Анатолій Дружук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus