USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

«Тут іде битва й за щасливу долю моїх чотирьох дітей», – волинський тероборонівець на псевдо Шурик

19 Жовтня 2023 21:36
Пан Олександр на псевдо Шурик – боєць другого взводу другої стрілецької роти Камінь-Каширського батальйону Волинської бригади тероборони.

У лютому 2022-го чоловік добровольцем став на захист Батьківщини. Попри те, що разом з коханою дружиною Оксаною вони виховують чотирьох неповнолітніх дітей – трьох синів і донечку. Про це пишуть на сторінці 100-ї бригади ТрО у Фейсбуці.

Упродовж десяти місяців Шурик ніс службу на півночі Волині, проте у грудні таки звільнився з лав ЗСУ (великій сім’ї було неабияк сутужно без тата).

Читати ще: Попри бронь, став до лав ЗСУ: у волинській бригаді ТрО служить педагог-стрілець на псевдо Дєрік

А на початку весни рідний батальйон пана Олександра – разом з іншими підрозділами бригади – вирушив виконувати бойові завдання на схід України. І чоловік вирішив повернутися на службу!

«Тут мої бойові побратими, тут вирішується доля України – зрештою, саме тут іде битва за щасливу долю і моїх чотирьох дітей! – впевнено каже волинський тероборонівець. – Іншого варіанта, як здобути Перемогу, ми просто не маємо. А ось у наших ворогів вибір таки є: або добровільно забратися з окупованих територій, або дочекатися вручення перепусток до пекла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 20 Жовтня 2023 13:19
Ти не повiриш-тебе обманули.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus