USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку запрацювала третя поліцейська станція

25 Жовтня 2018 17:34
Відсьогодні в обласному центрі Волині запрацювала третя у місті поліцейська станція. Загалом на території області функціонує 13 таких станцій.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Вона обслуговуватиме територію де мешкає майже 30 тис. лучан – це бульвар Дружби Народів, вулиці Бенделіані, Даньшина, Гнідавська та район Вересневе.

До її основних завдань, насамперед, входить забезпечення на території дільниці публічної безпеки та правопорядку.

У заходах з нагоди відкриття поліцейської станції взяли участь заступник начальника управління превентивної діяльності поліції в області Валерій Чоботан, заступник начальника Луцького відділу поліції Леонід Прокопчук, старші дільничні офіцери поліції Микола Главацький та Руслан Троцюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Бабій Показати IP 25 Жовтня 2018 20:47
То ж то- мій "опорний". Яка, нахрен "станція", поліція ... Шо небуть і- шо попало. Згадані тут Віталік, Льоня, Микола і Руслан, ще- міліціянти. Застали часи відповідальност і- вічної вздрючки за негативне ставлення людей до їх роботи(о 23-й- закінчення робочого дня, але, додому не ходили, бо - друкували, по черзі, документи на наступний день. Зараз, їх не можна сварити, навіть, за бездіяльність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus