USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На ЛПЕ – проблеми з тролейбусами та ремонтним цехом, але на це «закривають» очі

3 Грудня 2015 07:00
У черговий раз проблеми ЛПЕ та його працівників стали непочутими владою. Зношеність тролейбусів, дірявий дах, проблеми з колесами – усе це, на думку майбутніх керівників – не найголовніші питання.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 2-го грудня.

Депутат Ігор Поліщук розповів, що до нього приходила ініціативна група працівників ЛПЕ і розповідала, що тролейбуси зношені, в ремонтному цеху тече дах. Поліщук поцікавився у претендента на пост заступника Луцького міського голови Сергія Григоренка, як він збирається з усім розібратись, проте вичерпної відповіді не почув.

«Мені неодноразово казали, що на машинах старі колеса, які ледь не лопають, а тролейбуси фарбують і роблять брендування. Чи є у вас стратегія розвитку підприємства, яких заходів необхідно вжити, аби стабілізувати ситуацію», - поцікавився Поліщук.

Те, що колеса дійсно важливіші ніж фарбування – підтвердив сам пан Григоренко. Втім, замість того, аби дійсно вирішувати нагальні проблеми, Луцька міська рада домовляється з поляками про закупівлі їхніх «рогатих», які були у використанні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ЗУПИНИТИ РОЗКРАДАННЯ ЛПЕ

«Зараз ідуть перемовини з Польщею, аби максимально з центра міста вивести маршрутки і закупити тролейбуси. На це передбачено понад 10 мільйонів гривень. Був в парку 21 тролейбус, зараз є 45, а має бути 49», - інформував депутат міської ради Григоренко.

Нагадаємо, понад мільйон гривень, на які поповнили статутний фонд Луцького підприємства електротранспорту, використовують на реконструкцію контактної мережі та придбання тролейбусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Грудня 2015 07:17
Скільки можна бр...ти!! Які тролейбуси , скільки іх іздить і Луцьку?! Можна порахувати на пальцях. Біда в тому, що владці не іздять громадським транспортом, тому ні проблем, ні методів іх вирішення не мають.
Анонім Показати IP 3 Грудня 2015 08:34
"Зараз ідуть перемовини з Польщею, аби максимально з центра міста вивести маршрутки і закупити тролейбуси. На це передбачено понад 10 мільйонів гривень." И это при наличии собственного завода, выпускающего троллейбусы. Иными словами, как нынешняя так и предыдущая власти не заботились о развитии производства в собственном городе, предпочитая вместо этого кормить поляков..
111 Показати IP 4 Грудня 2015 01:58
може в депо роботяг ы не вистачає, але штати роздуті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus