USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Звільнили з полону айдарівця і ще 5 військових

17 Серпня 2014 15:15
В Луганській області звільнили з полону ще шістьох бійців сил АТО, з них п’ятеро з батальйону територіальної оборони і один боєць із батальйону "Айдар".

Про це повідомив керівник прес-центру оперативного командування "Північ" Анатолій Прошин, - інформує "Українська правда".

Звільнені Сергій Онацький, Станіслав Новохацький, Максим Дорошенко, Антон Антич, Олександр Попов і боєць "Айдару", якого не називають.

Їх обміняли на шістьох бойовиків.

Як розповів звільнений боєць Олександр Попов, їх взяли в полон в Сєвєродонецьку 5 липня, а за кілька днів відправили у Перевальськ, який знаходиться під контролем російського отамана Михайла Козіцина. За наказом цього отамана до бійців ставилися як до військовополонених.

"На роботи не відправляли, не знущалися. Годували двічі на день, давали воду, дозволяли помитися. Тримали нас в приміщенні, дозволяли виходити на вулицю останні два тижні", - розповів Попов.

Водночас, бійці кажуть, що до айдарівця бойовики ставилися гірше. "Трохи познущалися, бо до армії в бойовиків ставляться більш нормально, ніж до тих батальйонів", - кажуть бійці.

"Ми вийшли останніми з того приміщення, де нас тримали. Більше там ніхто не лишився", - зазначив він.

Попов розповів, що іноді вдавалося поговорити з бойовиками – це були жителі Луганської області.

"Вони кажуть, що не хочуть війни. Проте і не чув, щоб вони хотіли до Росії. Говорили про федералізацію", - сказав він.

Звільнені з полону бійці. Фото прес-центру ОК "Північ"

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
увч Показати IP 17 Серпня 2014 15:47
Ну это не впервой, теперь как положено: суд, тюрьма. Ибо предатели.
свч до увч Показати IP 17 Серпня 2014 18:28
сам ти прєдатель

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus