USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розпочався місяць суперлігового баскетболу

12 Грудня 2015 17:51
Фактично всі матчі другого кола цьогорічної Суперліги з баскетболу серед чоловічих команд луцький БК «Волиньбаскет» прийматиме вдома.

У середу, 9 грудня, о 19:00 в Луцьку відбулася битва аутсайдерів чемпіонату – «Волиньбаскет» - «ІнФіз» (Київ). У першому колі лучани поступилися на виїзді – 74:90. Та це був лише другий матч для «лицарів» у рамках Суперліги. Зараз у команди Дмитра Чайковського досвіду більше. Крім того склад волинян днями поповнили екс-волинянин Олег Рудаков та перший темношкірий гравець в історії клубу Хакім Джексон.

«Ми лише один матч зіграли в домашніх стінах. Тоді був повний зал. Хоча ми тоді програли «Миколаєву», вболівальники підтримували нас до останнього. А от на виїзді ми перемогли Миколаїв. Тепер нас чекає смуга домашніх матчів. Старатимемося тішити наших вболівальників новими перемогами і цікавою грою», - запевнив головний тренер БК «Волиньбаскет» Дмитро Чайковський.

Розклад домашніх ігор БК «Волиньбаскет»



Турнірна таблиця Суперліги

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Грудня 2015 15:40
Це літній чи зимовий вид спорту?
столяр до Анонім Показати IP 9 Грудня 2015 16:26
паркетний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus