USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

На луцькі пляжі потрапляють рештки мертвих домашніх тварин

30 Червня 2016 23:33
Мешканці міста стурбовані через напіврозкладені тіла домашніх тварин, які зауважують у річці Стир.

Про це йшлося під час 10-ї сесії Луцької міської ради 30 червня.

Із запитом до міського голови звернувся депутат Богдан Богонос. З його слів, мешканці Луцька неодноразово зауважували, що за течією Стиру пропливають напіврозкладені тіла домашніх тварин.

Така ситуація небезпечна під час купального сезону та може становити небезпеку для здоров’я та життя лучан. Міську владу просять вжити заходів, що запобігатимуть потраплянню на міські пляжі побутових відходів та решток тварин.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сафіна Показати IP 1 Липня 2016 08:10
Наявність ріки -це велика радість,Париж ,Будапешт,Відень.Стир може стати окрасою міста аби бажання меценатів і просто лучан.
аскет Показати IP 1 Липня 2016 09:57
Тут якраз від влади мало що залежить, в першу чергу потрібно не бути деб*лами і не засмічувати річку. А влада повинна навести лад з викиданням промислових відходів в Стир.
Анонім до аскет Показати IP 1 Липня 2016 10:29
полішуки привикли викидати здохлятину в річку, а винуватою роблять владу)))
нхя не смішно до аскет Показати IP 1 Липня 2016 10:44
Просто у волинськогоі поліського селянства вікова традиція: сприймати річку, як смітник у який можна викидати усілякий непотріб. Сам родом з села і спостерігав такі явища неодноразово. Наприклад, наші "працьовиті і співочі" волиняни можуть поставити с\р\ач прямо на березі водойми біля урізу води. Або викодати сміття і падло в річку. Або спалювати усіляке сміття і непотріб на березі водойми.
хі-хі до Анонім до Показати IP 1 Липня 2016 16:38
А що Стир витікає з Полісся? чи всяке г...пливе проти течіі)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus