USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Агресивний менеджер» ЛПЕ керує підприємством без стратегічного плану

10 Грудня 2014 21:00
Луцьке комунальне підприємство обслуговує одні з кращих маршрутів у Луцьку, але має борги із виплати зарплати й не має стратегічного плану. З цього приводу керівник організації каже – «не передбачено».

Нагадаємо, ще торік, працівникам комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту» місяцями не виплачували зарплату, й у людей увірвався терпець – організували страйк за кілька днів до нового року.

Вже на початку січня 2014-го року Луцький міський голова Микола Романюк прийняв управлінське рішення й звільнив керівника КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Івана Грицанчука. Його пост зайняв Анатолій Тимощук.

Аби дізнатися, який стан справ на Луцькому підприємстві електротранспорту, чи має новий керівник має стратегійчний план розвитку підприємства й виходу з боргів, журналісти Інформаційного агентства Волинські Новини зателефонували на підприємство, втім, керівник Анатолій Тимощук відмовився будь-що коментувати.

Тому звернулися письмово. У відповіді на інформаційний запит за підписом директора повідомили, що стратегічного плану розвитку підприємство не має, бо це не передбачено нормативно-правовими актами.

«Щодо стратегічного плану розвитку підприємства, повідомляємо, що розробка такого плану чинними нормативно-правовими актами, на підставі яких здійснюється діяльність підприємства, не передбачена».
Нагадаємо, план розвитку підприємства хотіли бачити від нового керівника ще в квітні. Тоді директора ЛПЕ хотіли притягнути до відповідальності, оскільки він не представляв плану фінансового розвитку ЛПЕ. Окрім того, говорили, що це єдине підприємство, яке не подавало фінансового звіту на 2014 рік.

Згодом на підприємстві представили нові тролейбуси, які «витіснили» луцькі п’ятнадцятки. Під час заходу директор підприємства Анатолій Тимощук зауважив: «Я - агресивний менеджер, і не упускаю того, що може принести гроші».

Втім, уже в липні ЛПЕ втратило автобусний маршрут, а в грудні в облдержадміністрації повідомили про збільшення боргів із зарплат на підприємстві - на 100 тисяч гривень за місяць. Отож, наразі вони становлять більше мільйона гривень.

Хоча керівника змінили наприкінці минулого року, втім, і цей, 2014-й рік, люди проводжають з тими самими проблемами – борги із виплати зарплат і відсутність чіткого стратегічного плану розвитку підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Anonymous Показати IP 10 Грудня 2014 22:23
Самий зашибісь менеджер по транспорту в нас - пані Голєва - унікальний перевізник по 3 грн. Агов, "органи", а чи чесно це за 1 зупинку при АНАЛОГІЧНОМУ транспорті і сервісі брати більше, не видаючи квитків і не платячи податків??? Миздобули!!!!
новий до Anonymous Показати IP 11 Грудня 2014 17:06
одну зупинку можеш і пішки .в нас зупинки через 50 метрів(якщо не каліка) а каліка має пільги...квитки бери сам. податки перевір в податковій а все інше почни з себе:НЕ бреши.НЕ кради .............................і буде тобі здобуток!!!
Депо Показати IP 10 Грудня 2014 22:58
Попередній директор звільнився за власним бажанням і правильно зробив!!!
зять Показати IP 11 Грудня 2014 00:38
Сьогодні стан справ на підприємстві далеко кращий, ніж в будь-який момент за останні 10 років. Але розпочалась передвиборна кампанія... Це - методи роботи видання. Хто вкакався? Невістка. Але ж її дома немає... А ось, на вішаку її плахта висить. А, взагалі, туди на посаду директора треба послати "кризового" менеджера-дисертанта Товстенюка, який заховався за від реальних справ за трьома кованими дверима, чи великого знавця права Поліщука. Вони б так навели порядок!
сучасник Показати IP 11 Грудня 2014 10:08
Таке враження, що головне покритикувати. Всім потрібна кров.Не говориться про те, що стало краще, а тільки шукають як більніше вдарити. Хто дає дані проо збільшення заборгованості?іншої інформації не знайшли, чи просто не хотіли бачити? хто і що робить для підприємства щоб допомогти? І чому вони "вишкрябуються" як можуть? Був у інших містах. Така сама ситуація. Де кошти на розвиток підприємства виділені там одразу видно. Треба підтримувати а не топити . Хай їм вдасться виплутатись , гарні тролейбуси- візитка міста
Корінний лучанин до сучасник Показати IP 11 Грудня 2014 11:09
Та справа в тому , що журналістам завжди треба СМАЖЕНІ ФАКТИ щоб розбурхати громаду !!! ЛПЕ підпорядковане міськраді і доля і перспектива і стратегія розвитку залежить від МІСЬКРАДИ і його ГОЛОВИ . НУ журналісти ж в нас в усьому "компетентні" і все "знають" і часом можуть видавати бажане за дійсне. От наразі чому в них таке питання виникло , що в їхній головах стерельнуло - не зрозуміло. Стратегія ( це ж треба так на цьому грати!) розвитку залежить від бюджету міста і від чинного законодавства УКРАЇНИ (пільги, тарифи і т.інш) , хіба ж це не зрозуміло ЗМІ ВОЛИНІ. НЕХАЙ ЛПЕ ще добре на ноги стане, іще невідомо який БЮДЖЕТ УКРАЇНИ на 2015 рік буде!
Іван Костонов Показати IP 11 Грудня 2014 12:37
Журналісти, ну не соромно вам ? напишіть свій план розвитку вашого "видання" ? Жовчний метод заради власноого фінансового комфорту це не більше ніж власна ваша тимчасова афера! Пішаки чи ішаки... прокладки одним словом! пишіть про Констанкевічь, юристиів, Товстенюків! А то читаючи ваші пости в Луцьку крім Карабаса з Романюком, ДТП, вбиств і тролейбусів нічого більше нема. Бульварна газетка, де за кістку будете стрибати на задніх лапках як собачки. низкьо..... майте честь хоча б елементарну та журналістську етику!
ВН до Іван Костонов Показати IP 11 Грудня 2014 12:51
Напишіть теми, які Вас цікавлять. Ми будемо Вам вдячні, і з задоволенням будемо їх розвивати.
До ВН Показати IP 11 Грудня 2014 12:53
Чому видаєте зарплату в конвертах і коли перестанете писати пряму компроматну заказуху ?
Микола Романюк Показати IP 11 Грудня 2014 12:59
Дякую Корінному лучанину за те, що виклав пальцями на клавіатурі мої думки! Погоджуюсь.
Мертвий Джоні Показати IP 14 Грудня 2014 20:14
скажу як працівник ЛПЕ, шо при Тимощуку справи істотоно покращилися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus