USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На луцьку школу-довгобуд облрада виділить 10 мільйонів

8 Серпня 2017 12:12
З обласного бюджету пропонують виділити 10 мільйонів гривень на будівництво школи і дитсадка в 55-ому мікрорайоні Луцька. Також перерозподіляючи кошти, депутати облради мають намір виділити фінансування на автомобіль для реабілітаційного центру Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 8-го серпня.

Як розповів заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації Володимир Селедець, з держбюджету надійшла субвенція місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у сумі 10.607 мільйона гривень.

Відтак, 10 мільйонів гривень пропонують передати на школу й 607 тисяч гривень на придбання реанімобіля для реабілітаційного центру.

Більшість підтримала такий розподіл і пропонує ухвалити їх під час сесійного засідання.

Нагадаємо, що ще наприкінці червня у розмові з очільником Волинської облради Ігорем Палицею Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв виділити з держбюджету додатково 25 мільйонів гривень на добудову школи №27. Разом з тим, Гройсман був здивований, чому Володимир Гунчик раніше не піднімав ці питання, адже в результаті втратили безліч часу.

Зауважимо, що луцьку школу до початку навчального 2017-2018 року могли здати в експлуатацію, якби обіцянки щодо фінансування дотримався нардеп Ігор Лапін (Кабмін дав нардепу 20 млн. грн на 2017 рік для округу) та надійшли необхідні кошти, як це планували, із Державного фонду регіонального розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus