USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для «Луцькводоканалу» затвердили кількамільйонну інвестиційну програму. ОНОВЛЕНО

5 Листопада 2014 10:27
Для розвитку підприємства, яке постачає воду лучанам, затвердили інвестиційну програму.

Під час засідання Луцького міськвиконкому сьогодні, 5 листопада, представили інвестиційну програму КП «Луцькводоканал» на 2015 рік. Загальний обсяг фінансування становить 2,527 мільйона гривень.

Директор підприємства Іван Корчук розповів про заплановані заходи, які хочуть виконати згідно з цією програмою. Так, хочуть модернізувати насосне обладнання на насосних станціях, реконструювати водогін від вулиці Дубнівська до вулиці Єршова, встановити прилади загально будинкового обліку води, модернізацію системи знезараження води, зкупити спецтехніку, модернізувати насосне обладнання.

Такі заходи, зі слів директора підприємства, дозволять скоротити споживання паливно-енергетичних ресурсів, впровадити енергоефективні технології, покращити фінансовий стан підприємства.

до слова, міський голова Івану Корчуку запропонував звернутися до міжнародних інституцій.

Основні джерела фінансування запланованих заходів - амортизовані кошти підприємства. У прес-службі підприємства додають: цьогоріч стан підприємства надзвичайно важкий. За 9 місяців цього року збитки становлять 10,8 мільйона гривень. Основне джерело доходу - послуги з водопостачання та водовідведення, згідно з діючими тарифами. Оскільки сруктурою тарифів прибутку не передбачено, то підприємство змушене витрачати на виконання всіх заходів інвестиційної програми лише кошти амортизаційних відрахувань.

До слова, протягом цього тижня диспетчерською службою КП «Луцькводоканал» прийнято 109 заявок від споживачів. Загалом за жовтень місяць було здійснено 38 розкопок. Станом на 31.10.2014р. вже проведено благоустрій на 34 розкопках.

Також у Луцьку на вулицях міста триває заміна старих металевих каналізаційних люків на нові. У жовтні робочі бригади підприємства встановили 3 нових люки. За 10 місяців поточного року встановлено 28 нових люків на колодязях водопроводу та каналізації міста.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АСЯ Показати IP 5 Листопада 2014 10:34
Так, хочуть модернізувати насосне обладнання на насосних станціях, реконструювати водогін від вулиці Дубнівська до вулиці Єршова, встановити прилади загально будинкового обліку води, модернізацію системи знезараження води, зкупити спецтехніку, модернізувати насосне обладнання. І ПІСЛЯ ЦЬОГО ТАРИФИ ПІДУТЬ У ВЕРХ.
лучани до АСЯ Показати IP 5 Листопада 2014 10:36
Нічого безкоштовного небуває.Інвестиції повертати потрібно підняттям тарифів.
Петя до АСЯ Показати IP 5 Листопада 2014 16:56
Нагадаю, що без води людина може прожити 7 днів. Організм людини на 80% складається з води. Комунізм закінчився так і не почавшись. За все в цьому житті треба платити. І якісна вода в крані - не виключення. Можливо, тоді й прийде у голову поставити лічильник води і використовувати цей ресурс з розумом, а не кран, що тече по пів-року ремонтувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus