USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Львівщині побили нардепа Лозового

23 Жовтня 2017 07:00
У Львівській області побили депутата від Радикальної партії Андрія Лозового.

Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Інцидент стався в н.п.Хащованя Сколівського району біля комплексу Берлога, коли Лозовий приїхав в район на зустріч з виборцями.

Приводом для конфлікту став собака породи французький бульдог. За словами Зінкевича, охорона Лозового підібрала цього собаку. Потім до депутата і його охорони під'їхав автомобіль, щоб забрати пса.

За три години до цього нардеп оприлюднив фото бульдога, якого він підібрав у Карпатах.

"Щеня в жахливому стані: весь в шрамах, одне око майже згнило, на лапках якісь шишки. Залишити собаку помирати на вулиці, ясна річ - ніколи собі того б не пробачив. За кілька годин буду у Львові, повезу це нещастя до ветеринара. Якщо з’явиться господар - повертати бульдога точно не буду. Не можна так знущатися над творінням Божим", - написав він.

Сам Андрій Лозовий у коментарях до одного зі своїх постів в Facebook написав, що "провокатори від влади намагалися зірвати зустріч [з виборцями], але все добре".

У Нацполіції повідомили, що на місце події виїхала слідчо-оперативна група, передає Українська правда.

"Усі особи - учасники конфлікту - встановлені. Проводиться перевірка. Після цього буде прийматися рішення про кваліфікацію", - повідомив спікер НП Ярослав Тракало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 23 Жовтня 2017 10:01
А фото, просто огонь, - Лозовий у вікно драпає, або ні, Алєжика на підмогу кличе ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus