USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Комітет Ради не підтримав зняття недоторканності з Лозового

5 Липня 2017 14:43
Комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради не підтримав зняття депутатської недоторканності з нардепа Андрія Лозового (Радикальна партія Олега Ляшка). Про це йдеться у висновку комітету, який був затверджений сьогодні на засіданні, передає РБК-Україна.

"Комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради визнав подання генерального прокурора Юрія Луценка "Про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Лозового Андрія Сергійовича" таким, що є законно вмотивованим, однак недостатньо обґрунтованим, - зачитав висновок комітету виконувач обов'язків його глави Павло Пинзеник.

Згідно ухваленого рішення, у комітету є об'єктивні сумніви щодо строків давності застосування положень КПК щодо притягнення до кримінальної відповідальності Лозового.

Подання не обґрунтовується належними доказами у частині обґрунтування ухилення від сплати податків.

За рішенням комітету, затверджений висновок має бути направлений голові Верховної Ради Андрію Парубію разом з поданням генерального прокурора. Нагадаємо, раніше Лозовий закликав членів комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України підтримати подання Генеральної прокуратури про зняття з нього недоторканності для притягнення до відповідальності.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомляв, що Лозовому можуть пред'явити підозра в ухиленні від податків на 1,7 млн гривень.

Нагадаємо, 4 липня регламентний комітет Верховної Ради не підтримав зняття недоторканності з Олеся Довгого. 3 липня регламентний комітет Верховної Ради не дав згоди на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Євгена Дейдея (фракція "Народний фронт").

Чим менше шансів проголосувати за зняття депутатських недоторканностей, тим більше подань на зняття депутатських недоторканностей підписує генпрокурор Луценко, - наголошував з цього приводу журналіст Михайло Ткач. При цьому він зазначав, що, скоріше за все (або як завжди) нічого в цьому напрямку не зроблять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Думка Показати IP 5 Липня 2017 15:54
*** Гнати цю банду ще дальше чим Яника треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus