USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Майдані ФОПи розклали палатки та готуються безстроково протестувати

15 Грудня 2020 16:18
15 грудня на столичному Майдані Незалежності зібрались приватні підприємці з усієї України. За приблизними підрахунками, туди прийшли більше тисячі людей.

Таку інформацію передає з місця події кореспондентка СтопКору Наталія Дігтяр.

«Підприємці всієї країни влаштували податковий майдан. Люди налаштовані рішуче. Розходитись не збираються, натомість закликають всіх небайдужих брати їжу, теплий одяг, каремати та готуватися до безстрокового протесту», – розповіла журналістка.

За її словами, мітингуючі вимагають спрощення системи оподаткування.
Зазначимо, сьогодні у столиці вже стались сутички між мітингувальниками та правоохоронцями. Станом на зараз відомо про 40 потерпілих поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 15 Грудня 2020 16:35
Не очень могу понять, почему власть и правохранители блокируют сейчас установление палаток на Майдане и протест предпринимателей. Президент недавно принял и мифологизировал участников трёх предыдущих Майданов, так какая проблема с новым? Героизируя участников предыдущих массовых волнений всегда нужно прогнозировать, чем вы будете объяснять борьбу со следующими. Везде должен быть одинаковый подход к справедливости и единые стандарты, раз вы успели наговорить мифов про предыдущие сопротивления и протесты. Поэтому, лучше не мешайте предпринимателям занимать Майдан, они имеют полное право. Вы его им сами разрекламировали.
Це Показати IP 15 Грудня 2020 17:25
Країна майданів. Без майбутнього і перспектив.
Поправочка до Це Показати IP 15 Грудня 2020 18:09
Майдани узгоджуються в Вашингтонському обкомі.
ще не зовсім свідоми Показати IP 15 Грудня 2020 19:58
"Нємножко дєбільная" нація.Хоче жити по "сірому", податків не платити, найулюбленіша заробітна плата - в конверті. І звичайно, тільки майданити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus