USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Протест ФОПів: на Майдані знову сутички з поліцією через намети

15 Грудня 2020 17:43
Силовики намагаються розганяти акцію протесту ФОПів на Майдані Незалежності в Києві.

Про це повідомляє РБК-Україна у вівторок, 15 грудня.

Як зазначають, правоохоронці демонтують встановлені протестувальниками намети, через це почалися зіткнення.

«На Майдані чутно вибухи, а також видно дим, як від димових гранат. Після демонтажу кількох наметів, силовики відійшли від протестувальників. Однак поблизу Майдану Незалежності перебувають великі загони правоохоронців», – йдеться в повідомленні.

Станом на 17:26 на Майдан прибув автомобіль швидкої допомоги, в який на ношах принесли щонайменше одну людину.
Нагадаємо, сьогодні в Києві знову поновилися акції протесту підприємців. Протест почався під стінами парламенту, потім мітингарі пішли до Офісу президента, після чого прийшли на Майдан, де встановили намети.

Представники бізнесу вимагають скасування заборони на підприємницьку діяльність при введенні жорстких карантинних обмежень з 8 по 24 січня 2021 року.

Раніше між протестувальниками і силовиками вже сталися зіткнення через спроби встановити намети. Як заявляють в МВС, постраждали близько 40 правоохоронців. ФОПівці також говорять про десятки постраждалих.

Самі учасники протесту мають намір залишатися на Майдані доти, поки не виконають їхні вимоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 15 Грудня 2020 18:56
Тут без Петра Олексійовича Порошенка не обійшлось ні в якому разі. У США до влади прийшов ср..ий і старий демократ Джо Байден зі своїм українським сином Робертом Хантером Байденом та другом нашого експрезидента П.О.Порошенка. Ось Петро і розшатує криміногенну обстановку в Україні. Гроші, спонсорство і підкуп ФОПівців, а такі акції протесту однозначно добре проплачені та потребують не один мільйон гривень підтримки цих "майдаунів" та їм подібних. Такі гроші надав для "нового майдану" і бажання знову опинитись на олімпі політичних подій як у 2014 році може тільки Петро Олексійович Порошенко і його оточення. Історія знову повторюється...???
Питання до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 16 Грудня 2020 10:47
Ти що куриш діду?
дідо Показати IP 15 Грудня 2020 19:05
бариги нахабніють...податки не платять ,зате вимагають
Іван Показати IP 15 Грудня 2020 23:46
Коментують і плюсують бюджетники
Петя Показати IP 16 Грудня 2020 00:19
У 2014 були спроби розігнати майдан, то була зрада народу. Сьогодні, то створення правопорядку. Заісно, що теперішній протест підтримується кимось, кому ці протести вигідні. Ніколи не буває чогось аби чогось

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus