USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Майорці спалахнули масштабні лісові пожежі. Фото

29 Грудня 2017 12:21
Вже третю добу популярний туристичний острів Майорка потерпає від лісових пожеж.

Про це повідомляє 24 канал з посилання на видання The Sun.

Роботу рятувальників ускладнює вітер, який допомагає полум'ю стрімко поширюватись на острові. Вогонь вже знищив 75 гектарів лісу. До ліквідації пожеж залучили близько 45 вогнеборців.

Відомо, що полум'я спалахнуло в районі Коль де Сіллер. Причину інциденту досі не встановили. Однак рятувальники припускають, що пожежа спалахнула через порушення роботи електросистеми.

Наразі вогонь впритул наблизився до помешкань іспанців. Відтак близько 60 жителів евакуювали з міста Порт де Поленча.

Як повідомлялося раніше, лісові пожежі в Каліфорнії, які охопили понад 100 тисяч гектарів, стали найбільшим подібним стихійним лихом в штаті, починаючи з 1932 року. Так звана пожежа «Томас» в південній Каліфорнії почалася 4 грудня і вже залишила після себе понад 110 тисяч гектарів випаленої землі. «Томас» знищив понад тисячу різних споруд і приніс збитків на суму понад 177 млн доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus