USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На місці пляжу у Шацьку – дві канави

19 Липня 2014 11:00
Замість облаштувати пляж на березі озера Люцимир у Шацьку громадська організація вирізала дерева та вивезла чорнозем. Тепер для рекреації – дикий ліс і дві канави, загороджені жердами… В одній із них навіть втопилася дитина. Через це депутат облради б’є на сполох і просить прокуратуру перевірити діяльність організації, - інформує «Волинська газета».

Під час сесії обласної ради 11 липня головний лікар санаторію «Лісова пісня», що в селі Гаївка Шацького району, депутат облради Віктор Карпук звернувся до прокурора області. Як розповів обранець, свого часу одна громадська організація виграла проект, згідно з яким мала облаштувати парк та пляж на березі озера Люцимир у Шацьку. Але результати – вражають і обурюють місцеву громаду!

Виконавці хутенько приступили до роботи. Але – як?.. Зрізали чимало дерев, із певної території вибрали родючий шар ґрунту і вивезли чорнозем невідь-куди. Зі слів обранця, облаштування пляжу виглядає так: замість дерев – «дикий ліс і чагарники», а вздовж дороги вири – дві канави, обгороджені звичайними жердинами.

В одній із них якось втопилася дитина. Відтак тепер люди взагалі обходять це місце стороною, щоб не наражати малечу на небезпеку.

«Просив би прокуратуру втрутитися і з’ясувати, де подівся чорнозем і куди реалізували деревину… Зрештою: чому не облаштували ту територію? Зробити треба парк, а не невідь-що!» – зауважив Віктор Карпук.

Очевидно, впорядкування рекреаційної зони передбачало залучення бюджетних коштів. То чому ж гроші спрацювали не на благо громади?..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Еколог Показати IP 19 Липня 2014 13:10
Хай депутат облради Віктор Карпук краще прибере екологічний пост при в"їзді в Шацький район - встидолюдники читайте Конституцію ст.33 (Право на вільне пересування). Я принципово не платив цим жебракам в кожного з яких вже двоповерхова хатка завдяки цьому постові (інформація достовірна).
Шацький Патріот до Еколог Показати IP 19 Липня 2014 19:32
Вітьок Карпук- по іншому не назвеш цю людиноподібну істоту , яка все життя тільки мріяла, як нажитись на Шацькому Районі і його благодатній землі , забув сказати прокуратурі про самовільно захоплені ним території і багато іншого(не хочеться бути подібним на нього і лити різний бруд). Для звичайних Волинян як житель Шацька поясню : на місці канав було болото , на місці пляжу виросли чагарники і трава по вуха . Дякувати Богу знайшлась купка молодих активістів ,які змогли об'єднати навколо себе небайдужих до природи Шачан і зреалізувати свою ідею, влаштувати пляж. Молодці - що змогли те й зробили . А те падло будучи не першу каденцію депутатом облради і пальцем ніколи не повело щоб покращити хоч щось, крім своїх алочних інтересів. Карпук-***-ЛА-ЛА-ЛА-ЛА!!!! Люстрацію засранцю!!!
Лучанин до Еколог Показати IP 19 Липня 2014 20:01
аналогічно. Скільки існує цей пост, стільки за проїзд не плачу, як і не платять мої друзі та знайомі. Просиш як міліціонерів, якиц зупиняє, так і так званого еколога, на підставі чого вони це здіснюють, то вони тобі пхають тобі рішення РДА. Просиш їх показати де так коли таке рішення в юстиції було зареєстровано? Стоїть та дивиться на тебе, не знає що сказати. От тоді розвертаємось і їдемо далі.
"власть меняется..." Показати IP 19 Липня 2014 22:38
Коли прокуратура буде перпобудованих будиночки в приевіряти цей "бред сивої кобили" хай заодно перевірять два побудовані ним будиночки на території санаторію "Лісова пісня в прибережній зоні озера Пісочне. А також на якій підставі на території санаторію поблизу пляжу (прибережна смуга) встановлений буфет яким завдідуе його дочка. І взагалі у будь кого в Шацьку запитайте: Хто такий Карпук? Почуете багато цікавого. Довідка:" політитична" діяльність пана Карпука - - 90- ті - аграрна партія - початок 2000 - Партія регіонів (2004 рік - довірена особа Януковича на Президентських виборах) - 2005 рік - "Батьківщина" - 2010 рік - Партія регіонів - 2014 рік - фракція "Батьківщина" в обласній раді "Власть меняется" -
"власть меняется..." Показати IP 19 Липня 2014 22:56
Така "изворотливость" пана Карпука (вміння підлаштовуватись під будь яку владу) дозволила йому: 1.отримати земельний участок на березі озера Пісочна в той час коли десяткам місцевих жителів у цьому було відмовлено, 2.самі кращі земельні паї біля озера" Світязь",3.Урочище "Сад", що в смт.Шацьк якимось дивним чином потрапило до його рук. 4. Кожен член сімї має по дороій машині остання з яких придбана нещодавно на 20-річчя дочки прямо з салону (при цьому офіційно бізнесом члени сімї не займаються). Недарма шачани під час перебування предстаників саооборони та "Правого сектору" на одній із сесій районної ради закликали їх "пролюструвати Лісову пісню". Не тих люструєте хлопці!!!
не можу слухати брех Показати IP 19 Липня 2014 23:03
Інформацію народного обранця "обласного розливу" в частині, що стосується дерев та чорнозему звісно треба перевірити. А ось щодо дівчинки, яка нібито потонула у згаданій канаві це незрозіла свідома брехня пана Карпука.
шачанин Показати IP 19 Липня 2014 23:11
Адміністратори, що за фото до статті. Ви хочете сказати, що це ті дві канави? Щось я такого краєвиду в Шацьку не бачив.
"опять власть меняет Показати IP 19 Липня 2014 23:26
Цікаво у кого перефарбарбується "хамелеон Карпук" якщо неприведи Господь в Україні встановиться російський окупаційний режим?
Бармен Показати IP 21 Липня 2014 05:55
Перефарбується в рудероїд після 4 коктейлів Молотова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus