USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На митному пості «Устилуг» митники волинські, а прикордонники – зі Львова

5 Лютого 2017 15:25
Українсько-польський кордон на території Волині контролюють структури з двох областей: митники з Волині і прикордонники зі Львова.

Про це йшлося під час засідання комісії громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, оборони та національної безпеки, ЗМІ, боротьби з корупцією, міжнародних відносин та проектної діяльності.

Як пояснив перший заступник начальника Луцького прикордонного загону, начальник штабу Іван Яблонський, питання щодо оптимізації людських ресурсів на кордонах вирішують в столиці.

«У першу чергу, рішення приймає адміністрація в Києві. Так, на Волині є прикордонники з Львівщини. Також волинські прикордонники стоять в Рівненській області, це нормальна практика оптимізації людського потенціалу. Особисто я вважаю, як би в нас була й ця частина митниці («Устилуг», - ред.), яку контролюють львів'яни, то це було непідйомне навантаження на нас», - розповів Яблонський.

Також митники повідомили, що черги на кордонах створює саме польська сторона, мовляв, іноземні митники торік пропустили на 32% менше автомобілів, ніж українські.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus