USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинській шахті призначають директора

3 Липня 2017 15:01
Директором ДП "Шахта "Нововолинська" №1" призначили Михайла Борсука.

Про це написав у Facebook голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

Голова первинного осередку Незалежної профспілки гірників України копальні Анатолій Мухомеджанов повідомив, що гірники ДП «Шахта «Нововолинська» №1» обурені призначенням на їхнє підприємство нового керівника.

"Наша шахта зараз на реструктуризації", – розповідає Анатолій Мухомеджанов. – "Ми демонтуємо обладнання й передаємо його на інші підприємства, виконуємо інші, необхідні у таких випадках роботи. Підприємство спокійно працює, і ми хочемо, щоб так було й надалі. Тому колектив категорично проти зміни нашого нинішнього керівника Андрія Петровича Пилип'юка на Михайла Миколайовича Борсука, який залишив по собі недобру славу з тих часів, коли був генеральним директором ДП "Волиньвугілля". Гірники рішуче налаштовані проти нового керівника підприємства. На завтра на 7:30 призначені збори трудового колективу, де буде вирішено, які саме способи використати, аби не допустити приходу на шахту Михайла Борсука".

Нагадаємо, 17-го травня гендиректор ДП “Волиньвугілля” Валентин Кисельов написав заяву на звільнення за власним бажанням, яку підписав міністр енергетики Ігор Насалик.

Кандидатуру Михайла Борсука на цю посаду підтримала значна частина нововолинських шахтарів. Інша ж частина 19 травня провела акцію протесту проти цього кандидата.

У плані визначення нового керівника думки гірників, як видно, розділилися.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus