USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Одещині знайшли мертвою зниклу тиждень тому 11-річну дівчинку

19 Червня 2019 21:55
В Одеській області знайшли мертвою 11-річну Дашу Лук’яненко, яка зникла вдень у четвер, 13 червня в смт Іванівка Одеської області.

Про це повідомляє Новое Время з посиланням на прес-службу Нацполіції.

За попередніми даними, вона знайдена загиблою на території одного з домоволодінь того ж селища.

При відпрацюванні території в селі Іванівці поліцейські провели обшук в одному з домоволодінь селища. У результаті виявили попередньо труп зниклої Дарини Лук’яненко.

Зараз правоохоронці намагаються дістати тіло дитини з вигрібної ями. Після чого буде направлено на судмедекспертизу, а також проведено упізнання родичами дитини.

Керівник Нацполіції України Сергій Князєв заявив, що в даний час власника будинку, як головного підозрюваного, доставили у відділення поліції.

Нагадаємо, що 11-річна Даша Лук’яненко вдень 13 червня пішла на танці, і з тих пір її місцезнаходження було невідомо.

Правоохоронці проводили спецоперацію по її пошуку, в ній брали участь поліцейські п’яти найближчих до Іванівки районних відділень поліції, 100 військовослужбовців Нацгвардії, десятки співробітників ДСНС і понад сотня волонтерів.

Відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Проводилися обшуки і обходи, прочісували поля, посадки, яри і занедбані будівлі, на в'їзді в Іванівку працювали пости поліції. Також велися пошуки з повітря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Реаліст Показати IP 19 Червня 2019 22:15
То треба в цій країні смертну кару, чи ні, демократи гнилі??????!!!!!! Дитина мертва, а це чудовисько, яке позбавило її життя -ЖИТИМЕ!!!!!!!!!!!
123 до Реаліст Показати IP 19 Червня 2019 23:06
Вирок будеш виконувати? Чи хай хтось це зробить? Не виправдовую виродка! Співчуття батькам!
Хералісту до 123 Показати IP 20 Червня 2019 04:34
Відкрию тобі невеличкий секрет. За певну суму й ти почнеш
Я Показати IP 19 Червня 2019 23:20
Немає слів- одні прокльони . Горіти йому в пеклі , виродку.
Немає слів Показати IP 19 Червня 2019 23:54
В матеріалі сказано що тіло дівчинки знайшли на території помешкання в вигрібній ямі. Як вона потрапила туди? Хто той виродок? Чи випадково впала? Ви вже всіх посадили, пеерстріляли і прокляли. А кого саме? Так, я теж за смертну кару, проте тому хто винуватий в цьому, а не тому кого призначили.
До 123 Показати IP 20 Червня 2019 07:17
Треба буде - можу виконати. Хтось повинен і це зробити, щоб багато- багато інших жили спокійно. Виродок не повинен жити серед наших дітей.
Коля Показати IP 20 Червня 2019 08:53
Коли вже в країні це буде новина на першому місці, коли вже всі Президент нардепи і тд будуть перейматися життям і безпекою людей?!! Чому в цьому напрямку нічого не робить поліція?!!!!!!!!!!!!!!Це жах щоб так люди і беззахисні діти помирали і мучились!!!!
Надя Показати IP 20 Червня 2019 08:55
Той хто так вчинив ніде не вчився в 22 роки а сидів в комп"ютері, то так зараз ще буде життя в смартфоні а потім вилазять з тих смартфонів а поводять себе як нелюди!!!! Співчуття рідним. Дуже жаль таку дівчинку одні сльози.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus