USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Одна з вулиць Луцька після дощів перетворюється на озеро

5 Червня 2016 17:39
Мешканці вулиці Клима Савура не можуть перейти дорогу через глибоку калюжу, яка утворилася тут після дощів через недосконалу систему водовідведення.

Таку проблему описав Володимир Косінець на комунікаційній платформі «Відкрите місто», - передає Район.Луцьк.

Лучанин пише, що це не перший випадок, адже щоразу після дощів тут збирається велика кількість води, яка тримається кілька днів, поки не зійде.

Люди обходять «озеро» по проїжджій частині, бо іншого виходу немає.

«Розміри даної калюжі чималі, та й глибина перевищує 20 сантиметрів. Найпроблемніше це прохід пішоходів, адже вони змушені або перелізати через заборчик і обходити лише «озерце» по проїжджій частині, або проходити велику дистанцію по проїжджій частині, обходячи і огорожу, і водойму. Неодноразово помічав як водії сигналили пішоходам, проте останнім діватися лише в воду», - розповідає лучанин.

Пішохідна доріжка, що веде від ПАККО вздовж Клима Савура, прямує просто у воду:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
505 Показати IP 5 Червня 2016 19:06
Резинові чоботи їм в поміч!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus