USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На одній з вулиць Луцька відремонтують дощову каналізацію

3 Липня 2019 10:56
Забудовника житлового комплексу «Оберіг», що на вулиці Арцеулова,6 в Луцьку, зобов’язали привести у відповідність до технічних вимог мережу зливової каналізації. Зокрема, обладнати гідрозатворами дощові решітки.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 3 липня.

Так, з метою забезпечення охорони навколишнього природного середовища під час приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення Луцька, їх транспортування та очищення на каналізаційних очисних спорудах, санітарного, епідеміологічного благополуччя населення департамент ЖКГ звернувся до забудовника ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» житлового комплексу «Оберіг» щодо приведення у відповідність до технічних вимог улаштування мереж зливової каналізації в місці підключення в господарсько-побутову каналізаційну мережу, а саме, обладнання гідрозатворами дощових приймальних камер за адресою: Луцьк, вул. Арцеулова, 6.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини неодноразово повідомляло про те, що обласний центр Волині регулярно затоплює під час злив.

Зокрема, 16 червня 2019 року внаслідок дощу окремі відрізки дороги на вулицях Рівненській, Кравчука, Карпенка-Карого, Дубнівській, Мамсурова, Гнідавській, а також на проспектах Соборності та Відродження, перетворились на імпровізовані «моря». Тоді затопило водою проїжджу частину на перехресті, що на вулиці Дубнівській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus