USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На одному з луцьких мостів планують розширити тротуар

24 Квітня 2018 12:14
У рамках ремонту мосту через Стир на вулиці Шевченка у Луцьку планують зробити розширення тротуару. На експертизі наразі перебуває проект капремонту мосту на вулиці Ковельській.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 24 квітня.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, на мості на вулиці Шевченка планують розширювати тротуар (конструкція мосту дозволяє це зробити, хоча будуть потрібні немалі кошти). Наразі розроблятимуть проект, а роботи, залежно від фінансування, зможуть виконувати восени або наступного року.

На експертизі, зі слів посадовця, перебуває проект ремонту мосту на вулиці Ковельській. На роботи витратять приблизно 14 мільйонів гривень, тендер, очевидно, оголошуватимуть на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Урбаніст Показати IP 25 Квітня 2018 01:23
Якби зробили велодоріжку, було б супер. Дуже там її не вистачає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus