USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку планують розширити міст

20 Грудня 2017 14:27
Зробити ширшою пішохідну частину мосту через річку Стир на вулиці Шевченка планують наступного року.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 грудня.

Як поінформував директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, наступного року хочуть втілити в життя ідею розширення правої частини пішохідної зони мосту на вулиці Шевченка. Планують розробити проект, що передбачить розширення мосту. Наразі, як зауважив посадовець, пішохідна частина вузька, і на ній не можуть розминутися навіть двоє чоловік.

Нагадаємо, проектно-кошторисну документацію капітального ремонту мосту виготовляє Волинський ВКП інституту «Укрдіпродор».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
К.лучанин Показати IP 20 Грудня 2017 14:40
Взагалі то не завадило б також розширити і проїжджу частину мосту. Я пригадую , що була мова про це ще десь років зо 30 тому у міськраді. Міст на Ковельській розширили до 900-річчя м.Луцька і в той час обговорювали і розширення мосту БЕНА у перспективі. Його лише трошки підремонтували , але він уже явно застарів .
Лучанин Показати IP 20 Грудня 2017 15:36
А проїзну частину коли будете розширювати? Хоча б розширили на ширину існуючої пішоходної частини, а для пішоходів зробили б новий тротуар. Чи аби як?
житель до Лучанин Показати IP 20 Грудня 2017 17:44
Розширять і що далі. А ширину вулиці ви за рахунок чого розширете. Там при теперішньому русі пробки, світлофори недають ради а ви ще хочете збільшити пропоскну спроможність мосту. То там буде вічна пробка. Відстань від мосту до перехрестя за мала щоб робити перестроювання з ряду в ряд а на кільці ви просто не станете в свій ряд при збільшені потоку.
Джек до житель Показати IP 20 Грудня 2017 18:39
Бо якби кожна сволоч не вкрала по 5 метрів собі,то там можна 4 полоси робити,але ж нє-це україна
К.лучанин до житель Показати IP 20 Грудня 2017 18:51
" збільшити пропоскну спроможність мосту. То там буде вічна пробка. Відстань від мосту до перехрестя за мала " Це ваша думка така, трохи недодумана ! Міст уже завузький для трансполрту став, це видно незброєним оком. Міст повинен бути безпечним для проїзду. Це раз. Там навіть і велосипедисту небезпечно їхати бо місця мало. Там достатньо і дві полоси зробити , але з нормальною шириною. На 3 полоси мосту треба великі кошти і час , і чи доцільно це буде. Є обїздна дорога за межами Луцька для великовагового транспорту, а цей міст для пасажирського , легковушок і інших вантажівок 5-10т.
Міра Показати IP 20 Грудня 2017 16:49
Дуже правильно, бо посеред мосту на пішохідній доріжці асфальт повідлітав і аж страшно йти, дроти тирчать, здається, що зараз все впаде донизу, негайно там треба щось робити.
Джек Показати IP 20 Грудня 2017 18:36
ПЛАНУЮТЬ РОЗШИРИТИ-ід₴€ти 2 РОКИ БУДУТЬ ПЛАНУВАТИ і 5 РОКІВ РОЗШИРЯТИ,ПОКИ НЕ РОЗШИРЯТЬ КАРМАНИ ВСІХ ЧИНОВНИКІВ! ЯК ХАТУ ПОСТРОЇТИ ЧИ ДОРОГУ ДО ХАТИ-ТРИ МІСЯЦІ!А ЯК МОСТА ЗРОБИТИ-3 РОКИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus