USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На оновленому стадіоні в Луцьку відбувся Відкритий чемпіонат КЗ «ДЮСШ № 2» з футболу

8 Липня 2019 17:16
Новий сучасний стадіон в центрі мікрорайону Вересневе, що в Луцьку, облаштували рік тому. Раніше тут було сміттєзвалище, тепер – це місце активного дозвілля для дітей та молоді.

Днями на стадіоні відбувся Відкритий чемпіонат КЗ «ДЮСШ № 2» м. Луцька з футболу на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». За звання найкращих змагалися 2 вікові групи – 2006 та 2008 років народження, йдеться на сайті Фонду Ігоря Палиці.

«Ми постійно проводимо для дітей такі чемпіонати. Аби молоде покоління мало можливість розвиватися та вдосконалювати техніку», – розповідає Директор ДЮСШ № 2 Валерій Панчук.
Юні футболісти завзято змагалися за перемогу. У результаті запеклої боротьби місця розподілилися так:

Серед команд 2008 р. н.:

1 місце – ФК «Цумань» (Ківерцівський р-н);

2 місце – ФК «Олімпія» (с. Княгининок, Луцький р-н);

3 місце – ДЮСШ № 2 (Луцьк);

4 місце – ФК «Денді» (Луцьк).

Серед команд 2006 р. н.:

1 місце – ФК «Денді» (Луцьк);

2 місце – ДЮСШ № 2 (Луцьк);

3 місце – ФК «Олімпія» (с. Княгининок, Луцький р-н);

4 місце – ФК Забороль (Луцький р-н).
Також в обох вікових групах визначили найкращого воротаря, нападника та захисника.

Найкращим воротарем у молодшій віковій категорії 2008 р. н. став гравець команди ФК «Цумань» Ілля Крук, найкращий нападник – футболіст ФК «Олімпія» – Дмитро Крисюк, найкращий захисник – вихованець ДЮСШ № 2 Даниїл Фролов.

У віковій категорії 2006 р. н. найкращий воротар – гравець команди ФК «Олімпія» Олексій Сагайда, найкращий нападник – вихованець ДЮСШ № 2 Валентин Стоянович , найкращий захисник – юний футболіст ФК «Денді» Вадим Поліщук.


Привітав юних спортсменів радник луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Дякую усім, хто долучився до облаштування стадіону. Спільними зусиллями ми робимо Луцьк кращим, розвиваємо спортивну інфраструктуру, даємо дітям можливість займатися спортом, – зазначив Ігор Поліщук. – Можливо не всі з вас стануть спортсменами. Але в будь-якому випадку спорт відіграє позитивне значення в житті – мотивує, дисциплінує, виховує цілеспрямованість, бажання працювати на результат. Бажаю вам успіху як у спорті, так і в житті».
Усі ці команди отримали подарунки від Фонду Ігоря Палиці – фірмові футбольні м’ячі з логотипом. Призерів та переможців нагородили кубками та медалями. А кращих гравців – статуетками.

Фонд Ігоря Палиці не лише підтримує різноманітні дитячі спортивні змагання, а й організовує турніри з міні-футболу та волейболу серед школярів. До наших змагань ми залучаємо й батьків та вчителів, які подають дітям гідний приклад. Такі заходи популяризують спорт серед дітей, роблять їхнє дозвілля цікавішим і активнішим, – резюмував представник Фонду Дмитро Піддубний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дiд Показати IP 10 Липня 2019 14:32
Супер турнiр, подяка организаторам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus