USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На озеленення і прибирання вулиць у селищі на Волині витратять 800 тис.

20 Серпня 2022 10:54
До кінця року на послуги з озеленення, утримання зелених насаджень, а також із прибирання, підмітання вулиць у Маневичах запланували витратити до 800 тисяч гривень.

Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради оголосив тендери на відповідні роботи. Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 24 серпня.

Ідеться про тендер на послуги з озеленення території та утримання зелених насаджень очікуваною вартістю 420 тисяч гривень і тендер на послуги з прибирання та підмітання вулиць (очікувана вартість – 380 тисяч гривень).

Послуги з озеленення території та утримання зелених насаджень у Маневичах включатимуть прополювання квiтникiв, згрiбання, збирання трави i сміття, викошування газонiв, пiдстригання живих огорож з землi, видалення дерев, колючих чагарників, вирiзання кущiв, полив зелених насаджень, обрiзування та проріджування крон дерев, обробку рослин від шкідників тощо.

Своєю чергою, прибирання та підмітання вулиць включатиме санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, алей, скверів у Маневичах, зокрема механізоване прибирання та полив вулиць, із вивезенням зметів і сміття на полігони твердих побутових відходів.

Серед вимог до надавачів послуг – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків, забезпечення належного санітарного стану територій, дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Усі послуги в Маневичах мають надаватися до кінця поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
О Показати IP 20 Серпня 2022 11:27
Краще б дороги привели до ладу,хоча б ямковий ремонт,а то як би і дороги більш менш,а поодиноких ям багато.Немає в місті господарника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus