USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На озеленення і прибирання райцентру на Волині витратять майже 2 млн

11 Лютого 2020 10:51
Цього року на послуги з озеленення територій, утримання зелених насаджень, прибирання та підмітання вулиць у Маневичах планують витратити майже близько 1,8 мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавців робіт уже оголосила Маневицька селищна рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 24 лютого, а аукціони розпочнуться 25 лютого.

Мова йде про два тендери:

- на послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень – очікувана вартість становить 785 575 гривень;

- на послуги з прибирання та підмітання вулиць – 979 420 гривень.

Послуги з озеленення включають садіння квітів, прополювання квітників, викошування газонів, підстригання живих огорож, зрізання аварійних дерев та обрізання крон дерев.

Натомість технічне завдання до послуг із прибирання вулиць містить такі пункти: санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, парків, алей, вивезення зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається.

Також серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки, персоналу відповідної кваліфікації, дотримання природоохоронного законодавства, техніки безпеки та охорони праці.

Усі послуги в Маневичах надаватимуть до кінця року.

Нагадаємо, на озеленення Ковеля цьогоріч планують витратити 1,44 мільйона гривень. У Ківерцях прибирання вулиць цього року оцінили в 1,297 мільйона гривень, а підмітання вулиць – у 430 тисяч гривень.

Своєю чергою, Ковель у 2020 році на прибирання та підмітання вулиць планує витратити близько 13,05 мільйона гривень, Благодатне – 550 тисяч гривень, а Рожище – 1,247 мільйона гривень, Луцьк – 20 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus