USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

На півдні Англії внаслідок стрілянини загинуло шестеро осіб

13 Серпня 2021 08:15
Шестеро людей загинули внаслідок стрілянини, яку вчинив молодий чоловік у місті Плімут на південному заході Англії.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на The Times та Daily Mail.

За словами свідків, стрілець – молодик років двадцяти – вдерся до двоквартирного будинку й застрелив молоду жінку та її п’ятирічну доньку.

Після цього він вибіг з будинку і, стріляючи на ходу, вбив кількох перехожих.

У місцевій поліції заявили, що було вбито трьох жінок і трьох чоловіків, причому серед загиблих – сам стрілець, який, імовірно, наклав на себе руки.

Правоохоронці також уточнили, що розглядають стрілянину як побутовий інцидент, а не як «справу, пов’язану з тероризмом».

Нагадаємо, володіння вогнепальною зброєю в Англії, Уельсі та Шотландії було заборонено після масового вбивства в початковій школі Данблейна, де в березні 1996 року 43-річний місцевий мешканець розстріляв 16 першокласників та вчителя фізкультури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus