USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Поліссі просять кошти на добудову школи та придбання сміттєвоза

11 Лютого 2016 13:07
Два мільйони гривень на добудову загальноосвітньої школи у Шацьку та мільйон на придбання сміттєвоза, що працюватиме на території національного природного парку, просять виділити з обласного бюджету.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання другої сесії облради сьомого скликання 10 лютого.

Із двома запитами до голови обласної ради звернувся депутат Віктор Радчук. Він повідомив, що до нього звернулися депутати Шацької районної та Шацької селищної рад з проханням вирішити питання про виділення коштів з обласного бюджету у сумі двох мільйонів гривень на завершення добудови Шацької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Також до депутата звернувся начальник Шацького колективного підприємства будинкоуправління щодо виділення коштів у розмірі мільйона гривень на придбання сміттєвоза. Оскільки діяльність підприємства пов’язана з роботою в рекреаційній зоні Шацького національного природного парку, це збереже порядок та чистоту заповідних зон.

Депутати підтримали обидва запити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
а -а-а!!! Показати IP 11 Лютого 2016 14:21
а якби по сміттєвозу та в кожний район? ума не хватає??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus