USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

На Полтавщині люди перекрили дорогу, аби не пустити евакуйованих з Китаю. Оновлено

20 Лютого 2020 10:28
На Полтавщині місцеві мешканці перекрили дорогу, протестуючи проти начебто можливого розміщення евакуйованих з Китаю українців у медичному центрі внутрішніх військ МВСУ «Нові Санжари».

Про це повідомляє пресслужба Полтавської обласної держадміністрації.

«У зв’язку з поширенням інформації про те, що евакуйованих українців із Уханя можуть розмістити у медичному центрі внутрішніх військ МВСУ «Нові Санжари», місцеві жителі перекрили дорогу», – йдеться у повдомленні.

Для з’ясування обставин голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов виїхав на місце події до Новосанжарського району.
"20 лютого, близько сьомої години ранку, в селищі Нові Санжари Полтавської області група місцевих мешканців під час проведення акції заблокувала дорогу міжрегіонального значення. При спробі поліцейських розблокувати проїжджу частину, деякі учасники акції чинили опір", - повідомили в ГУ НП області.

На відео, оприлюдненому в мережі, помітно як правоохоронці підтягують до місця події важку техніку, ймовірно, бронетранспортери.
Як повідомлялося, літак з евакуйованими з міста-епіцентру коронавірусу Уханя зранку 20 лютого приземлився в аеропорту «Бориспіль», після того як намотав понад десять кіл на Харківською областю. У МВС повідомили, що літак приземлився на дозаправку, а потому вирушить у Харків.

Тим часом на Тернопільщині, куди в санаторій на ізоляцію мали привезти евакуйованих, 19 лютого місцеві жителі перекрили дорогу блоками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатолий Показати IP 20 Лютого 2020 11:21
Львов и Тернополь спасены. Единастрана выдавила своих граждан и из Киева тоже. Теперь протесты в Полтавской области. Позорище Единакраины продолжается.
То Показати IP 20 Лютого 2020 12:16
Зібрати всіх протестувальників і в кутузку на 15 днів, там будуть в безпеці....
Порада Показати IP 20 Лютого 2020 13:34
Техніку, якою ці "українці" перектили трасу - спалити. Кожному "перекривальнику" нагаїв, щоб шкура тріщала. Після - кримінальну справу. Б*дло треба вчити. Не пряником, тому, що українське б*дло доброго ставлення не сприймає. Батогом вчити.
Олександр Показати IP 20 Лютого 2020 20:28
Грьобаний стид... ото країна! Людей зі своїх країн давно забрала влада багатьох країн, організувавши їм карантин подекуди навіть на курортах. А тут... Аби тільки не в нашому, блін, селі. "Єдина країна", що там казати. Не дарма за совєтів в армії гірших за українців не знали. Не за жорстокістю, а за гнилістю, коли кожен сам за себе і ніколи не підтримає співвітчизника.
ХХ Показати IP 21 Лютого 2020 09:05
Анекдот про котли у пеклі пам’ятаєте? Біля котла, в якому сидять євреї, на варті 10 добре озброєних чортів, бо якщо одному єврею поталанить вилізти з котла, він витягне усіх своїх родичів. Біля котла з росіянами стоїть пара чортів-аватарів. Бо далі кабака росіянин не втече. А біля котла з українцями взагалі немає охорони. Бо якщо якийсь українець висунеться, решта українців його одразу ж за ноги назад затягнуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus