USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На посольство Ізраїля в Йорданії скоїли напад: є жертви

23 Липня 2017 22:39
У столиці Йорданії Аммані на посольство Ізраїля здійснено напад.

Як повідомляє Al Jazeera, внаслідок нападу двоє осіб зазнали травм, передає Українська правда.

Йдеться про одного загиблого та одного пораненого: вбитий - громадянин Йорданії, поранено ізраїльтянина.

З посиланням на джерела, видання зазначає, що інцидент трапився на території посольства між ізраїльським чиновником, відповідальним за безпеку, та громадянином Іорданії, який разом з колегою обслуговував технічні потреби посольства.

Представник служби безпеки відкрив вогонь по ізраїльтянину та зазнав ножового поранення від іншого йорданця.

Посольство оточене силами безпеки, також оточено усі прилеглі до посольства вулиці. Повідомляється, що проходить евакуація співробітників посольства.

Офіційних повідомлень від влади наразі не надходило.

Як відомо, Йорданія офіційно зберігає святі для ісламу місця в Єрусалимі, на Храмовій горі розташовано мечеть Аль-Акса і мечеть Омара.

Ізраїльська влада 16 липня встановили рамки металодетекторів після збройного нападу трьох арабів на поліцейських в Старому місті Єрусалиму.

21 липня тисячі йорданців взяли участь у демонстрації протесту в Аммані проти рішення ізраїльської влади встановити металошукачі.

Глава Палестинської автономії Махмуд Аббас оголосив, що палестинці заморожують всі контакти з Ізраїлем. За його словами, рішення залишиться в силі до тих пір, поки Ізраїль не скасує заходи безпеки, прийняті на Храмовій горі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus