USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На проспекті Молоді у Луцьку облаштували нове футбольне поле. Фото

27 Серпня 2020 12:33
На проспекті Молоді у Луцьку відкрили ще одне футбольне поле зі штучним покриттям.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Вчора відкрили ще одне поле зі штучним покриттям в дворі будинків по пр. Молоді, 4, 4а, 6. Це вже 11-те поле з тих, які було збудовано нашою командою за останні 3 роки.

Такі поля чудово себе зарекомендували в інших дворах, адже діти отримують можливість якісно і корисно провести своє дозвілля, займатися спортом в нормальних умовах, замість шкідливих звичок та просижування за комп‘ютером – разом з друзями оздоровитися», – йдеться у дописі.

Також Поліщук зазначає, що кожної неділі спеціалісти КЗ «Спорт для всіх» та відомі спортсмени нашого міста проводять ранкову зарядку для усіх охочих.

Як повідомляють на сайті Луцькради, участь у відкритті спортмайданчика взяли радник міського голови Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимир Захожий, депутати міської ради.

Звертаючись до присутніх, Ігор Поліщук зауважив: «Ми останні три роки реалізовуємо програму зі встановлення спортивних майданчиків зі штучною травою чи поліуретановим покриттям у різних мікрорайонах міста, на яких можна грати у футбол, баскетбол, волейбол. Цей вже одинадцятий такий майданчик. Вони прекрасно себе зарекомендували. Діти із задоволенням займаються. Будуючи ці майданчики, ми даємо можливість дітям, які бажають займатися спортом, з користю проводити час. Цьогоріч ми плануємо ще такі три майданчики відкрити в різних мікрорайонах міста. У наступні роки продовжимо, аби якомога більше дітей нашого міста мали можливість для занять спортом і покращували своє здоров’я».

Потому для дітей організували спортивне свято з цікавими конкурсами та змаганнями.

Також поруч з майданчиком незабаром встановлять вуличні тренажери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кума Показати IP 27 Серпня 2020 16:10
Великі молодці!!!! Зверніть увагу на район Ковельської, Дуже густо населений район , а реально не має жодного майданчика для діток, поля для активних ігор, навіть для пробіжки чи прогулянки не має місця. Раз уж вибори то можливо в мешканців району з"явиться шанс , що хтось зверне увагу на цю проблему. Є чудове місце біля річки Стир!!!!
TR до Кума Показати IP 27 Серпня 2020 16:26
Карантин закінчився чи ні? хтось в курсі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus