USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На ремонт і техобслуговування авто медоб’єднання Луцької громади витратить понад 800 тис.

25 Грудня 2022 23:32
Протягом року на поточний ремонт і технічне обслуговування автомобілів комунальне підприємство «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади» спрямує понад 800 тисяч гривень.

Про це йдеться на сайті Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 29 грудня. Очікувана вартість послуг – 860 тисяч гривень.

Загалом переможець торгів протягом наступного року має надати закладу 32 послуги з технічного обслуговування 15 транспортних засобів.

Відповідно до технічного завдання, СТО, яка надаватиме послуги, має мати обладнання для діагностування та програмування електронних систем транспортного засобу, не менш ніж два підйомники, обладнання для діагностування двигуна внутрішнього згорання, комп’ютерний стенд перевірки та регулювання кутів розвалу і сходження коліс, обладнання для перевірки та чищення паливних форсунок, обладнання для перевірки герметичності та заповнення холодоагентом системи кондиціонування, обладнання для перевірки та регулювання світла фар, закриту територію під охороною для зберігання автомобілів тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus