USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Рівненщині досі гасять пожежу на нафтобазі, яку обстріляли окупанти

30 Березня 2022 09:48
28 березня окупанти обстріляли нафтобазу на Рівненщині. Станом на ранок 30 березня вогонь локалізували, він не поширюється.

Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Рівненські рятувальники досі гасять пожежу після ракетного удару по нафтобазі у понеділок ввечері. Пожежу локалізували. Розповсюдження вогню не має. Вогнеборці дотушують один із осередків пожежі.

Ворог знищив нафтобазу. Але йому не знищити дух та незламність українців», – йдеться у дописі.
Як повідомили в Офісі генпрокурора, за даними слідства, ввечері 28 березня 2022 року військовослужбовці збройних сил Російської Федерації завдали ракетного удару по території нафтобази у Рівненському районі. результаті цього знищено резервуари з пальним нафтобази, виникла пожежа.

Зазначається, що ці дії можуть завдати невиправних втрат екології. Оцінку збиткам для навколишнього природного середовища буде надано із залученням фахівців відповідних державних органів.

Порушена кримінальна справа. На місці події проводяться необхідні слідчі дії, працюють співробітники ДСНС.

Нагадаємо, 27 березня ворог вдарив у нафтобазу в Луцьку, 26 березня – по нафтобазі у Львові та в Дубно, що на Рівненщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus